Nergiz AK Gençlik'e Medyayı Anlattı

Nergiz AK Gençlik'e Medyayı Anlattı
AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Beyşehir kampına konuk olan Pusula Gazetesi Genel Müdürü Emrullah Nergiz gençlere “Sosyal Medya ve İnternet Haberciliği” konusunda bilgi verdi.

 

 AK Parti İl Gençlik Kolları tarafın­dan düzenlenen Beyşehir kam­pına konuk olan Pusula Gazetesi Genel Müdürü Emrullah Nergiz gençlere “Sosyal Medya ve İnter­net Haberciliği” konusunda bilgi verdi. Nergiz özellikle yeni medya adıyla şekillenen sosyal medya ve internet haberciliğini önemini ortaya koydu. Yeni medyada artık basılı günlerin geride kalacağını belirten Nergiz; özellikle AK Parti gençliğinin hızla gelişen bu med­ya tekniklerinden geri kalmaması gerektiğini ve her birinin birer sosyal medya hesabı olmasının zaruri hale geldiğini söyledi. Programdan sonra gençlerle soru cevap şeklinde sohbet edilirken, AK Parti İl Gençlik Kolları adına Medya Birim Başkanı Hüseyin Barınlı konuşmacılara teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.