Neşet Ertaş KSM inşaatı devam ediyor

Neşet Ertaş KSM inşaatı devam ediyor
KIRŞEHİR (AA) - Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi (KSM) inşaatının devam ettiği bildirildi.Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi (KSM) inşaatının devam ettiği bildirildi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, yapımı devam eden kültür merkezinin hizmet vermeye başladığında Kırşehir'in tam anlamıyla bir kültür şehri olacağını belirtti.

Kentin yetiştirdiği büyük ozan Neşet Ertaş'ın adını yaşatacak Neşet Ertaş KSM'de 250 ve bin kişilik çok amaçlı salonlar, sergi alanları, arkeoloji müzesi, kurs odalarının bulunduğuna dikkat çeken Bahçeci, 6 bin metrekare oturum alanı ve 18 bin metrekarelik inşaat alanıyla merkezin Kırşehir halkına hizmet vereceğini vurguladı.

Bahçeci, şunları kaydetti:

"Kırşehir'de yapımı devam eden Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi inşaatında kaba işlerden sonra ince işlerin yapımına başlandı. Sosyal ve kültürel faaliyetlerin gerçekleştirileceği Kırşehir'e yakışır kültür merkezimizi inşallah eylül ayında tamamlamış olacağız. Sergi salonları, arkeoloji müzesi, dernek ve kurs odaları ve modern mimarisiyle Kültür Merkezimiz Anadolu'nun ikinci büyük kültür merkezi olacak. Projemizi yakında tamamlayarak bütün vatandaşlarımızın kültürel ve sosyal etkinliklerle buluşmasını sağlayacağız. Kültür Merkezimiz hizmet vermeye başladığında Kırşehir tam bir kültür şehri olacak."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.