NEÜ İspanya’da AB Proje Toplantısına Katıldı

NEÜ İspanya’da AB Proje Toplantısına Katıldı
NEÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nun yürütmekte olduğu “Green Education-Back to the Nature” isimli Grundtvig Avrupa Birliği (AB) Projesi’nin 5. Uluslararası proje toplantıları İspanya’nın Aranjuez kentinde yapıldı

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu’nun yürütmekte olduğu “Green Education-Back to the Nature” isimli Grundtvig Avrupa Birliği (AB) Projesi’nin 5. Uluslararası proje toplantıları İspanya’nın Aranjuez kentinde yapıldı.

Düzenlenen toplantılara NEÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ece Sarıgül, Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selma Durak Üğüten, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Okutman Neslihan Kök ve Öğretim Görevlisi Cahit Güler katıldı.

Proje toplantılarına, diğer proje ortakları olan İspanya, İngiltere, İtalya, Slovenya ve Polonya’dan temsilciler de katılırken toplantı süresince ortak kurumlar kendi ülkelerinde yapmış oldukları proje faaliyetleri konusunda bilgi alış verişinde bulundu. Proje uygulaması esnasında karşılaşılan zorluklar ve çözüm yollarının masaya yatırıldığı toplantının sonunda bir sonraki toplantıya kadar yapılacak faaliyetler de kararlaştırıldı. Yapılan proje toplantılarının katılımcılar için oldukça verimli geçtiği kaydedildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.