NEÜ ve Pakistan Allama İqbal Açık Üniversitesi'nden toplantı

NEÜ ve Pakistan Allama İqbal Açık Üniversitesi'nden toplantı
NEÜ ve Pakistan Allama İqbal Açık Üniversitesi Yetkilileri İstişare Toplantısı gerçekleştirdi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ve Pakistan Allama İqbal Açık Üniversitesi yetkililerinin bir araya geldiği, ikili iş birliği konularını kapsayan toplantıda karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

Toplantıya Pakistan heyetinden Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasir Mahmood, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Syed Hassan Raza ve çeşitli fakültelerden bölüm başkanları katıldı. Heyet, üniversiteleri hakkında bilgi vererek, NEÜ ile akademik çalışmalar yürütmek istediklerini ifade etti.

2.jpg

NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızırak başkanlığında, NEÜ Uluslararasılaşma Koordinatörü Prof. Dr. Branislav Radeljic ve Dış İlişkiler Genel Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şeyma Akın tarafından Pakistanlı heyete, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin akademik faaliyetleri ve uluslararasılaşma politikaları anlatıldı.

3-001.jpg

Toplantıda, iki üniversitenin ortak kongre ve eğitim programları, uzaktan eğitim modüllerinin oluşturulması, personel ve öğrenci değişimi gibi hususlarda ortak çalışma alanları belirlenerek değerlendirmeye alındı.

4-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.