Nevşehir'de Asayiş Ve Trafik Uygulaması

Nevşehir'de Asayiş Ve Trafik Uygulaması
NEVŞEHİR (AA) - İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımını engellemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.İl Emniyet Müdürlüğünden...

NEVŞEHİR (AA) - İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımını engellemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, polis kent merkezinde durumlarından şüphelenerek üst araması yaptığı iki kişide, alüminyum folyoya sarılı iki paket halinde bonzai ele geçirdi.

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise rutin yol kontrolünde bir otomobilde yaptıkları aramada, araçtaki kişilerin üzerinde metamfetamin ve esrar ele geçirdi.

Her iki olayda kişiler hakkında, "Uyuşturucu madde bulundurmak, satın almak ve kullanmak" suçlarından yasal işlem yapıldı.

- Bayramda il genelindeki kaza bilançosu

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü, 4 günlük Ramazan Bayramı tatilinde il genelinde 17 trafik kazasında 51 kişinin yaralandığını bildirdi.

Tatil süresince trafik ekiplerinin karayolunda güvenli ulaşımın sağlanması amacıyla yoğun mesai yaptıkları belirtilirken, kural ihlali yapan 197 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandığı, 8 aracın trafikten men edildiği ve 3 sürücü belgesine de el konulduğu kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.