Nevşehir'den Kısa Kısa

Nevşehir'den Kısa Kısa
NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Hacıbektaş ilçe teşkilatınca "teröre lanet yürüyüşü" düzenlendi.AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanlığının çağrısıyla...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Hacıbektaş ilçe teşkilatınca "teröre lanet yürüyüşü" düzenlendi.

AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanlığının çağrısıyla İstanbul ve Kayseri’de yaşanan terör saldırısına tepki göstermek amacıyla ilçe meydanında toplanan ellerinde Tük bayraklarıyla yürüdü.

"Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Tek bayrak, Tek devlet, Tek millet" sloganlarıyla yürüyen vatandaşlara, öğrenciler de destek verdi.

Katılımcılar, yürüyüşün sonunda şehit ve gaziler için dua etti.

- Gülşehirli "genç çiftçilere" büyükbaş hayvanlar teslim edildi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Genç Çiftçi Hibe Programı kapsamında proje başvuruları kabul edilen çiftçilere büyükbaş hayvan teslimi yapıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından bu yıl başlatılan Genç Çiftçi Hibe Programına proje sunan Gülşehirli 11 çiftçiye, Uruguay’dan getirilen angus ırkı büyükbaş hayvan dağıtımı yapıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Halit Can, dağıtımı programında, her çiftçiye 6 angus ırkı büyükbaş hayvan dağıtımı yapıldığını söyledi.

Çiftçilerden Mikail Avseren ise hibe desteği olarak sağlanan 6 dişi hayvanını teslim aldığını belirterek, işini geliştirerek 50-60 hayvana sahip olmayı hedeflediğini kaydetti.

- Kızılay Şube Başkanı Gülen'den ziyaret

Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Milli Eğitim İl Müdürü Murat Demir'i makamında ziyaret etti.

Gülen, Milli Eğitim İl Müdürü Demir'i ziyaret ederek, 2017 yılı için planlanan kan bağışı kampanyalarıyla ilgili bilgi verdi.

Kızılay tarafından sürdürülen kan bağış kampanyalarına, eğitim camiasının önemli ölçüde destek verdiğini dile getiren Gülen, bunun için teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Demir ise Kızılay'ın 1868 yılından beri hem Türkiye'de hem dünyada insanlığa büyük hizmetler sunduğunu belirterek, hayat kurtarmak adına Kızılay tarafından yürütülen kampanyalara destek sözü verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.