Nevşehir'den Kısa Kısa

Nevşehir'den Kısa Kısa
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks Takımı sporcularından Cansu Çakır ve Melikenur Güneş, Milli Takım kampına çağrıldı.Bulgaristan'da...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks Takımı sporcularından Cansu Çakır ve Melikenur Güneş, Milli Takım kampına çağrıldı.

Bulgaristan'da 2 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonası öncesinde hazırlıklarını sürdüren Çakır Genç bayanlarda, Güneş ise Yıldız bayanlar kategorisinde mücadele edecek.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Kastamonu'da organize edilen kampa antrenör Mehmet Dalbudak da katılacak.

- Uçhisar'da çevre ve yol düzenleme çalışmaları

Nevşehir'in tarihi ve turistik beldelerinden Uçhisar'da belediye tarafından başlatılan çevre düzenleme çalışmaları sürüyor.

Düzenlemelerin bölgenin doğal yapısına uygun olarak yapıldığını aktaran Belediye Başkanı Ali Karaaslan, yollarda yapılan çalışmada 5 bin 400 metrekare kilitli parke taş döşendiğini belirtti.

Karaaslan, "Kasabamız genelinde parke döşenmemiş yol bırakmayacağız demiştik ve bu doğrultuda oluşturduğumuz planlamalara göre çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mevsimin el verdiği ölçüde çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

- Kızılırmak kenarına can simitleri yerleştirildi

Avanos ilçesinde belediye tarafından Kızılırmak sahil şeridine can simitleri yerleştirildi.

Belediye Zabıta Müdür Vekili Mustafa Ergül, can simitlerinin ırmağın her iki yakasındaki yürüyüş yolları güzergahı boyunca belirli aralıklarla konulduğunu belirtti.

Ergül, "Irmak çevresinde çeşitli güvenlik tedbirleri alınmıştı ancak her türlü ihtimali düşünerek sahile can simitleri yerleştirdik. Daha önce de Kızılırmak kenarındaki bazı alanlara tel örgü çekilmiş ve uyarı levhaları yerleştirilmişti." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.