Nevşehir'in İl Oluşunun 63. Yıl Dönümü

Nevşehir'in İl Oluşunun 63. Yıl Dönümü
NEVŞEHİR(AA) - Nevşehir'in il oluşunun 63.'ncü yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkanı Hasan Ünver...

NEVŞEHİR(AA) - Nevşehir'in il oluşunun 63.'ncü yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Açıkgöz, mesajında, Nevşehir'in köklü bir tarihe sahip olduğunu belirterek, çok eski çağlardan beri yerleşim yeri olduğuna dair bilgilerin bulunduğunu aktardı.

Açıkgöz, "Tarihin ve modern yaşamın bir arada bulunduğu şehrimiz, ülkemizin de vitrini olan özel bir ildir. Mutlu ve güçlü yarınlarımız için, marka bir şehir oluşturmak adına büyüyen ve gelişen Nevşehir için çalışıyoruz. Bu kutlu günün yıl dönümünün hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

- Başkan Ünver

Belediye Başkanı Ünver de Nevşehir'in, ülkenin en hızlı gelişen şehirlerinden biri olduğunu belirterek, kentin devam eden yatırımlarla yakın bir gelecekte önemli bir cazibe merkezi haline geleceğini vurguladı.

- AK Parti İl Başkanı Tanrıver

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Tanrıver de Orta Anadolu'da, batıyla doğuyu birbirine bağlayan ana yollardan birine sahip Nevşehir'in 63 yıl içerisinde gelişen bir kent görünümüne geldiğini ifade etti.

Tanrıver, kentin kültür ve tarih hazinelerini turizm yoluyla tüm dünya milletlerine büyük bir özenle tanıtmaya çalıştıklarını kaydetti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.