Nevşehirli öğrencilerden güvenlik güçlerine destek

Nevşehirli öğrencilerden güvenlik güçlerine destek
Lise öğrencileri, hazırladıkları hamur işi yiyecekleri Nusaybin'de görev yapan güvenlik güçlerine gönderdi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri, kendi yaptıkları hamur işi yiyecekleri Mardin’in Nusaybin ilçesinde görev yapan güvenlik güçlerine gönderdi.

Terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlarda görev alan asker ve polislere Türkiye'nin çeşitli illerinden destek sürüyor. Bu kapsamda Nevşehir'de de lise öğrencileri bölgedeki güvenlik güçlerine moral olması için kendi hazırladıkları hamur işi ürünleri gönderdi.

Okulun pansiyon müdür yardımcısı İlknur Taştekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının terör operasyonunda görev alan asker ve polislere moral vermek olduğunu söyledi.

Güvenlik güçlerine destek olmak adına bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini aktaran Taştekin, "Amacımız askerlerin bir nebze de olsa morallerini yüksek tutabilmek, onları mutlu edebilmek, onlara yanındayız mesajını verebilmek. İnşallah, yardımlarımız yerine ulaşır. Allah orada ki askerlerimize güç versin." diye konuştu.

Öğrencilerden Zülay Şahin de öğretmen ve sınıf arkadaşlarının katkısıyla güzel bir işe imza attıklarını, pasta ve poğaçaları da kendilerinin yaptığını dile getirdi.

Gizem Ergüven ise asker ve polisin ev yemeklerini özleyeceği düşüncesiyle bu projeyi başlattıklarını belirterek, "Allah askerler ve polisimizi başımızdan eksik etmesin. Onlar belki ev yemeklerini özlemişlerdir. Bu imkanları belki bulamıyorlardır. Tamamen el yapımı bu yemekleri öğrenci arkadaşlarımızla yaptık. Umarım beğenirler, onların arkasındayız. Vatan bölünmez, bölmek isteyenlere karşı dimdik ayaktayız." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.