New York Borsası Düşüşle Kapandı

New York Borsası Düşüşle Kapandı
NEW YORK (AA) - New York borsası, ABD Temsilciler Meclisi'ndeki sağlık tasarısı oylamasının ertelenmesinin ardından günü düşüşle tamamladı.Dow Jones...

NEW YORK (AA) - New York borsası, ABD Temsilciler Meclisi'ndeki sağlık tasarısı oylamasının ertelenmesinin ardından günü düşüşle tamamladı.

Dow Jones Sanayi Endeksi 4,72 puan (yüzde 0,02) düşüşle 20.656,58 puana, Standard & Poor's 500 Endeksi de 2,49 puan (yüzde 0,11) azalışla 2.345,96 puana geriledi.

Nasdaq Teknoloji Endeksi de 3,95 puan (yüzde 0,07) değer kaybıyla 5.817,69 puan oldu.

ABD Temsilciler Meclisinin, bugün, kamuoyunda "Obamacare" olarak bilinen sağlık reformu yasasının yerine getirilmek istenen "Amerikan Sağlık Hizmetleri Yasası" tasarısı için yapacağı oylama ertelendi.

Uzmanlar, tasarı oylamasının ertelenmesinin hükümet üzerinde olumsuz izlenim bıraktığını ifade ederken, ABD Başkanı Donald Trump'ın gelecek aylarda geçirmek istediği ve piyasalar tarafından da yakından izlenen vergi reformu yasasının da tehlikeye girdiğine dikkati çekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.