Nexus 9 bataryasıyla fark oluşturdu

Nexus 9 bataryasıyla fark oluşturdu
Google'ın yeni tablet modeli Nexus 9'un batarya performansı nasıl?

Mobil cihazların bataryaları artık yeni bir cihaz alırken en çok dikkat edilen özelliklerden birisi haline geldi. Çünkü günümüzde tüketiciler artık cihazlarının şarjlarının hemen tükenmesini istemiyorlar. Gün içerisinde cihazlarını birkaç kez şarja takmanın ne kadar can sıkıcı bir durum olduğunu hemen herkes biliyordur. Peki Google'ın yeni tableti Nexus 9 bu konuda ne kadar başarılı?

Phonearena sitesi son dönemde çıkartılan hemen tüm mobil cihazlar için yaptığı batarya testini Nexus 9 için de gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen test sonucunda Nexus 9'unbataryasının 9 saat 24 dakika gittiği gözlemlendi. Bu rakamın oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

Zira Apple'ın yeni tableti iPad Air 2'nin şarjı 7 saat 27 dakika gidiyor. Bunun yanında Samsung Galaxy Tab S 10.5'in şarjı 7 saat 2 dakika giderken Sony Xperia Z2 Tablet'in şarjı ise 6 saat 54 dakika gidiyor.

Nexus 9'un batarya performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.