Neymar Barcelona'da Mutlu

Neymar Barcelona'da Mutlu
Barcelona'nın Brezilyalı futbolcusu Neymar, PSG'den transfer teklifi aldığı haberlerini doğruladı ama mutlu olduğu için Barcelona'da kaldığını açıkladı

BARCELONA (AA) - Barcelona'nın Brezilyalı futbolcusu Neymar, Paris Saint- Germain (PSG) Kulübü Başkanı Nasır El-Halifi'nin kendisine transfer teklifi getirdiği haberlerini doğrularken, mutlu olduğu için Barcelona'da kaldığını söyledi.

Barcelona Kulübünün, sponsorlarından biri olan Gillette firmasıyla yaptığı yeni reklam anlaşması dolayısıyla düzenlenen basın toplantısına katılan Neymar, El- Halifi ile görüştüğünü doğrulayarak, "Ama sadece onunla değil, çok fazla kişiyle bu tip görüşmeler hep oluyor ancak ben Barcelona'da mutluyum. Ben Barçalıyım, bu yüzden kaldım. Burası evim. Daha uzun yıllar Barcelona'nın zevkini çıkarmayı umuyorum. Kendimi Barcelona dışında görmüyorum. Şu anda farklı bir şeyi hayal bile etmiyorum." dedi.

"Elimde olsa gol sonrası sevinçle ilgili kuralları değiştirirdim"
Brezilyalı futbolcu, başka bir soru üzerine ise elinde olsa futbolda çok fazla kuralda değişiklik yapacağını belirterek, bunların başında gol sevinçlerine getirilen yasaklar olduğunu ifade etti.

Neymar, "Elimde olsa gol sonrası sevinçle ilgili kuralları değiştirirdim. Eskiden formayı çıkarıp, çok daha güzel kutlamalar yapabiliyordun. Şimdi hemen gol atıp saha ortasına dönmelisin. Yoksa hakemler cezanı kesiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Messi hakkındaki görüşleri
Saçlarını sarıya boyatıp, sakal bırakan Lionel Messi hakkında da konuşan Neymar, gülümseyerek "Daha da iyi olabilir. Şu an çok yakışıklı değil." yorumunda bulundu.

Messi ile sahada çok iyi anlaştığını vurgulayan Neymar, "O benim için çok iyi bir futbolcu ve onunla birlikte oynamak benim için çok kolay. Çünkü neler yapacağımızı, nereye koşturacağımızı, nerede top isteyeceğimizi biliyoruz. Serbest vuruşlar da ise benim için de Luis Suarez için de aynı. Aramızda tamamen bir meslektaşlık var ve Messi, serbest vuruşları ne zaman bize bırakacağını biliyor." diye görüşlerini aktardı.

Muhabir: Şenhan Bolelli

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.