Neymar Ünlü Modeli Özel Jeti ile Barcelona’ya Getirtti

Neymar Ünlü Modeli Özel Jeti ile Barcelona’ya Getirtti
Neymar, aşk acısını Sırp güzel Soraja Vucelic ile atıyor. Yetenekli oyuncu, ünlü modeli özel jet ile Barcelona’ya getirtti.

Her şey Neymar‘ın 19 yaşındaki model sevgilisiBruna Marquezine tarafından 3.kez terkedilmesiyle başladı. Son olarak Dünya Kupası süresince Neymar ile birlikte olan Brezilyalı model, organizasyon sonrası eğitimi için Amerika’nın yolunu tutmuş, Neymar ile bir geleceklerinin olmadığını açıklamıştı.

Neymar, eğlencenin tadını çıkarıyor
Bir süre aşk acısı çeken Neymar, şu sıralar oldukça mutlu görünüyor. Brezilyalı futbolcunun söylentilere göre son gözdesi geçtiğimiz yaz İbiza’da tanıştığı Soraja Vucelic. Big Brother yarışmasıyla adını duyuran Soraja, Sırbistan gazetesi Kurir’in haberine göre uzun bir süredir internet üzerinden görüşen Neymar ile aşk yaşıyor. Haberin devamında ise Neymar’ın önceki günlerde Soraja için özel jet ile Katalunya’ya getirdiği yazıyor. Vucelic’in Neymar formasıyla uçak içinde poz verip paylaşması bu iddiaları doğrular nitelikte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.