Niğde'de İlk Beyin Tümörü Ameliyatı Yapıldı

Niğde'de İlk Beyin Tümörü Ameliyatı Yapıldı
NİĞDE (AA) - Ömer Halisdemir Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği'nde Op. Dr. Usame Rakip tarafından Niğde'de ilk defa beyin ameliyatı yapıldı.Niğde...

NİĞDE (AA) - Ömer Halisdemir Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği'nde Op. Dr. Usame Rakip tarafından Niğde'de ilk defa beyin ameliyatı yapıldı.

Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hidayet Çınar, ilk defa yapılan cerrahi operasyonlarla Niğde'de sağlıkta kaliteli, etkin, erişilebilir sağlık hizmeti sunmak için genel sekreterlik olarak sürekli çalışmalar halinde olduklarını söyledi.

Hastalara en iyi sağlık hizmetini vermeye çalıştıklarını belirten Çınar, şunları kaydetti:

"Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği'ni başarılı bir şekilde gerçekleşen beyin tümörü ameliyatından dolayı tebrik ediyorum. Niğde’de ilk defa yapılan bu tür ameliyatlarla birlikte hastalarımızın başka sağlık kurumlarına gitmeden tedavilerini hastanelerimizde gerçekleştirilecek. Bu ve bunun gibi zor vakaların artık kalıcı şekilde tesisimizde yapılması Niğde için büyük şans. Tüm hekim ve çalışanlarımızın genel sekreterlik olarak yanlarındayız. Her türlü eksikliklerinin giderilip yeni vakalar yeni hizmetler vermek için çalışıyoruz."

Beyin tümörü ameliyatı olan Mehmet Divrin'in 35 yaşında olduğunu ve 10 yaşından beri baş ağrısı çektiğini, başında ağırlık hissi şikayetiyle kliniğe başvurduğunu ifade eden Rakip "Niğde'de ilk defa yapılan beyin tümörü ameliyatının artık hastanemizde başarılı bir şekilde yapılmaktadır. Hastanemizde Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği olarak Op. Dr. Hüseyin Yakar ve Op. Dr. Engin Elmacı ile birlikte boyun kırıklıkları dahil tüm spinal rahatsızlıklar, kafa travmaları ve travmalara bağlı cerrahi işlemleri il dışına sevk olmadan mümkün olduğu kadarıyla yapmaya çalışacağız. " dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.