Niğde'de 'koku' paniği

Niğde'de 'koku' paniği
Niğde'de kaynağı belirlenemeyen koku paniğe yol açarken, çok sayıda vatandaş da rahatsızlanarak hastanelere başvurdu

Niğde'de kaynağı belirlenemeyen koku paniğe yol açarken, çok sayıda vatandaş da rahatsızlanarak hastanelere başvurdu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kent merkezindeki mahallelerde vatandaşlar, gece yayılan şiddetli koku nedeniyle tedirgin oldu.

155 Polis İmdat hattını arayarak bilgi almaya çalışan vatandaşlar, kokunun kaynağını öğrenemeyince sokaklara çıktı. Kimi vatandaşlar bilgi alabilmek için emniyet müdürlüğü önünde toplandı.

Doğalgaz kaçağı olma ihtimaline karşı doğalgaz dağıtım şirketi ekipleri çalışma başlattı. AFAD ekipleri de mahallelerde önlem aldı.

Koku nedeniyle rahatsızlık geçiren çok sayıda kişi hastanelerin acil servisine başvurdu. Ambulansların yanı sıra polis ekipleri de rahatsızlanan vatandaşları hastanelere taşıdı. Daha çok çocuklar ve yaşlıların etkilendiği koku nedeniyle hastanelerde çok sayıda kişinin maske taktığı görüldü.

Hastaneye giden vatandaşlardan Naime Bahar, Esenbey Mahallesi'nde oturduğunu, sahur için uyandıkları sırada şiddetli kokuyu hissettiklerini anlattı.

Balkonda çamaşır astığı sırada eve koku geldiğini ifade eden Bahar, 11 aylık bebeğini rahatsızlanınca hastaneye getirdiğini kaydetti.

Polis, belediye ve doğalgaz şirketi ekipleri, kokunun kaynağının belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.