Nijeryalı turistler Tuz Gölü’nde piknik yaptı

Nijeryalı turistler Tuz Gölü’nde piknik yaptı
Her yıl olduğu gibi bu yılda yüzlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Tuz Gölü'nde Nijeryalı turistler piknik yaptı.

Ankara Koçhisar ve Kulu sınırlarında bulunan Tuz Gölü, her yıl olduğu gibi bu yılda yüzlerce yerli ve yabancı turisti ağırlamaya devam ediyor. Tuz Gölü’nü ziyaret etmeye gelen Nijeryalı turistler de, öğle yemeklerini yemeleri için göl üzerine yer sergisi açtı. Nirjerya’dan gelen üç ailenin öğle yemeklerini bu şekilde piknik yaparak yemeleri çevredeki yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekti. Göl üzerinde piknik yapan ve Türkiye’de eğitim gören Nijeryalı Ekbal, Türkiye’ye ikinci ve üçüncü defa gelen turistlerin her geldiklerine mutlaka Tuz Gölü’nü ziyaret ettiklerini söyledi. Göle geldiklerinde kendilerini çok mutlu hissettiklerini ve önceki ziyaretlerden farklı olarak göl üzerinde bu defa yemek yemeği kararlaştırdıklarını anlatan Ekbal, bu mutlu anı ölümsüzleştirmek için ise fotoğraflar çektiklerini aktardı.
Turistler ayrıca, ülkelerine döndükleri zaman orada bulunan insanlara, Türkiye’de bulunan Tuz Gölü’nü ziyaret etmelerini önerecekleri de belirtti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.