Nişanlısını Görebilmek İçin Çarşaf Giymiş

Nişanlısını Görebilmek İçin Çarşaf Giymiş
Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in konutu ile Adana Orduevi'nin civarında görülen ve uzun namlulu silah taşıdığı iddia edilen çarşaf giymiş kişi yakalandı

Adana'da, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in konutu ile Adana Orduevi civarında görüldüğü ihbar edilen çarşaf giymiş kişi, gözaltına alındı. Zanlı ifadesinde, nişanlısıyla görüşmesine izin vermeyen nişanlısının babasından saklanmak için böyle bir yönteme başvurduğunu öne sürdü.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in konutu ile Adana Orduevi'nin de yer aldığı Güzelyalı Mahallesi'nde uzun namlulu silah taşıdığı iddia edilen çarşaflı ve beyaz spor ayakkabı giymiş bir kişi olduğu ihbarı üzerine, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler, bölgedeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını kayıtlarında şüphelinin orduevinin civarına bir kamyonetle geldiğini ve yine aynı araçla uzaklaştığını tespit etti.

Kamyonetin plakasını belirleyen ekipler, şüphelinin Cemil Ç. (22) olduğunu belirledi.

Merkez Çukurova ilçesinde ikamet ettiği belirtilen Cemil Ç, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

"Terörle alakam yok"
Şüphelinin, emniyetteki ifadesinde, nişanlısı B.K'nın babasının kendisiyle görüşmesine izin vermediği ileri sürerek, "Nişanlım kuaförde çalışıyor. Nişanlımı görebilmek için kara çarşaf giyip kadın kılığında kuaföre girdim ve nişanlımı görebiliyordum. Onu çok sevdiğim için yaptım. Benim terörle alakam yok." dediği öğrenildi.

Zanlı, Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından işlemlerin tamamlanması için Fatih Polis Merkezi Amirliği yetkililerine teslim edildi.

Merkez Çukurova ilçesinde 14 Ekim'de, çarşaflı ve uzun namlulu silahlı bir kişinin görüldüğü ihbarı üzerine polis ekipleri, büyük çapta arama çalışması yapmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.