Nokia OZO VR Özellikleri neler?

Nokia OZO VR Özellikleri neler?
Kısa süre önce bir etkinlikdavetiyesi yayınlayan Nokia, etkinliğinde sanal gerçeklik kamerasıOZO VR tanıttı. Peki, OZO VR ne gibi özellikler sunuyor? İşte Nokia OZO VR

Akıllı telefon pazarına eskisi gibi geri dönmesi zor olan Nokia, yeni pazarlara açılıyor. İlk olarak Faxconn ile Nokia N1 adındaki Android tableti tanıtan marka, şimdi de sanal gerçeklik pazarına adım atmaya hazırlanıyor. Fakat bir sanal gerçeklik gözüğü ile değil.

Tasarımı ile dikkat çeken Nokia OZO VR karşınızda!

Sanal gerçeklik alanında uzun zamandır çalıştığı ortaya çıkan Nokia, geçtiğimiz günlerde bir etkinlik davetiyesi yayınlamıştı. Bu davetiyede görünen cihazın ne olduğu ise bugün belli oldu.

Davetiyedeki etkinliği gerçekleştiren Nokia, özellikle film yapımcılarını hedefleyerek Nokia OZO VR adlı cihazını tanıttı. Bir çeşit kameralar topluluğu olan Nokia OZO VR, üzerindeki 8 adet kamera ile özellikleGoPro'ya rakip olarak 360 derece videolar çekebiliyor.

Film yapımcıları hedeflenerek, yıl sonunda satışa sunulacak!

Bir sanal gerçeklik gözlüğü ile bağlantılı olduğunda neyi çektiği anlık ve detaylı olarak izlenebilen Nokia OZO VR, diğer pek çok çoklu kamera sistemlerine kıyasla tasarımsal olarak daha başarılı.

Şu an için tam satış tarihi ya da fiyatı açıklanmayan Nokia OZO VR, 2015 yılı sonlarında satışa sunulacak. Bakalım Nokia OZO VR beklenen ilgiyi görebilecek mi?

Nokia OZO VR hakkında söyleyeceklerimiz bu kadar. Hazırladığımız Nokia OZO VR detaylı fotoğraf galerisine, aşağıdaki bağlantı ya da fotoğrafa tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.