Nokia'nın yeni modeli ortaya çıktı

Nokia'nın yeni modeli ortaya çıktı
Son gelen bilgilere göre Nokia’nın son teknoloji ile donatılmış en son modeli Android işletim sistemli akıllı telefonu yakında piyasaya süreceği öğrenildi.

Nokia Android işletim sistemli akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Nokia'nın ilk Android telefonları 27 Şubat 2016 tarihinde düzenlenecek olan MWC etkinliğinde görücüye çıkacak.

Şimdiye kadar gelen bilgiler Nokia telefonun orta özelliklere sahip olacağı yönündeydi. Ancak son gelen sızıntılara göre Nokia’nın en son teknoloji ile donatılmış amiral gemisi Android akıllı telefonu da yolda.

Weibo üzerinden Nokia akıllı telefonun prototip görüntüsü yayınlandı ve bazı ilginç özelliklerinden de bahsedildi. Kaynak bu telefonun Nokia’nın amiral gemisi Nokia P olduğunu iddia etti ve Snapdragon 835 yonga seti, 6 GB RAM ve Zeiss lens ile 23 MP kameranın yanı sıra Quad HD çözünürlükte ekran ile geleceğini söyledi.

Bunlar söylenti ve sızıntıdan ibaret ve muhtemelen Nokia, başlangıçta MWC’de daha düşük özellikli modellerini tanıtacak ve daha sonra yüksek özellikli amiral gemisi akıllı telefonu duyuracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.