Numan Kurtulmuş Konya'da Konuştu

Numan Kurtulmuş Konya'da Konuştu
Ak Parti Konya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Tanıtım Medya günleri kapsamında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş yerel ve ulusal basın temsilcileri buluşmasında konuştu.
OPERASYONLARDA TAVRİMİZ NET
Fırat Kalkanı operasyonunda bir askerimiz şehit oldu Allahtan rahmet diliyoruz diyen Kurtulmuş, "Yapılan Fırat Kalkanı operasyonunda ilk günden itibaren tavrımız net. Daeş terör örgütü başta olmak üzere tüm terör örgütlerini bölgeden temizlemek ve bölgeyi herhangi bir silahlı örgüte bırakmamak amaçlarımızdan bir tanesi. Yine amaçlarımızdan bir tanesi Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumak" dedi.
VATANDAŞLAR OYUNU BOZUYOR 
15 Temmuz hain darbe girişimi amacına ulaşamayınca hainler ekonomiye saldırdı diyen Kurtulmuş, "Ancak vatandaşlarımız verdiği destek ile bu oyunu bozuyor ve bozacak. Yine Türkiye insan hakları ihlali yapıyor diye algı operasyonu oluşturmaya çalışıyorlar. Lütfen kimse bu oyuna gelmesin. Biz tüm soruşturmaları titiz bir şekilde yürütüyoruz.İtiraz eden varsa haklı olduğunu düşündüğümüz kişileri göreve geri iade ediyoruz"dedi.
 
HİÇBİR TERÖR ÖRGÜTÜ KENDİSİNDEN İBARET DEĞİL 
Kurtulmuş şunları söyledi; "Türkiye'nin terörle mücadelesi mevsimlik değil. Hangi terör örgütü olursa olsun mücadelenin sonuna kadar gidiyoruz. Bu terör örgütlerinin arkasında yardım eden bir takım çevreler var ve biz hem terör örgütleriyle hem de arkasındakilerle mücadele ediyoruz."
(Derya Demir )

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.