Nur Yerlitaş Kimler İçin '' Giyinmeyi Bilmiyorlar, Hiç Tarz Değiller'' Dedi?

Nur Yerlitaş Kimler İçin '' Giyinmeyi Bilmiyorlar, Hiç Tarz Değiller'' Dedi?
Gündemde kalmayı her seferinde başaran modacı Nur Yerlitaş, gerek Jüri üyesi olduğu yarışma programında yarışmacılara karşı yaptığı yorumlar, gerek Capsleri, gerekse yaşadığı duygusal patlamalar sonucunda gündemden hiç düşmedi. Şimdide Ünlü İsimlerin tarz

Moda'nın tartışılmaz duayenlerinden biri olan Nur Yerlitaş açtı ağzını yumdu gözünü. Pandik Neomarin AVM'de Hayranları İle Buluşan Nur Yerlitaş Seda Sayan, Demet Akalın, Hülya Avşar'ı tarz bulmadığını söyleyerek yeni bir tartışmaya imza attı.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, Pandik Neomarin AVM'de hayranlarıyla buluştu. Banu Noyan Event Office tarafından gerçekleşen organizasyonda sevenlerinin sorularını yanıtladı. 

Yerlitaş, "Sizin için hangi ünlü tarz değil" sorusuna "Seda Sayan, Demet Akalın ve Hülya Avşar asla tarz değiller giyinmeyi bir türlü öğrenemediler. Zevk ve gustolu olmak farklı bir şey, giyinmek farklı bir şey, giyinmeye çok para harcasalar bile giyinmeyi beceremiyorlar" diyerek herkesi şaşırttı.

 

Nurella olarak tanınan Yerlitaş'a her yaştan hayranlarının ilgisi görülmeye değerdi. Bir ara insanların üstüne izdiham ettiğini düşünen Nur Yerlitaş, "Panik atağım var lütfen biraz önümü açın" diyerek herkesi korkuttu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.