Nusaybin'deki terör operasyonu

Nusaybin'deki terör operasyonu
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Hacımahmutoğlu'nun cenazesi, Mardin 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki törenin ardından, Kahramanmaraş'a getirildi

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Ethem Hacımahmutoğlu'nun cenazesi, askeri uçakla memleketi Kahramanmaraş'a getirildi.

Hacımahmutoğlu'nun cenazesi, Mardin 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki törenin ardından, askeri uçakla Kahramanmaraş Havaalanı'na ulaştırıldı.

Şehidin cenazesi, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uzay Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Kuşbaşoğlu, Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

Şehit Hacımahmutoğlu'nun cenazesi, askerler tarafından uçaktan alındıktan, sonra cenaze aracına taşındı. Bu sırada şehidin kız kardeşi Müge Çelik, "Ağabey ne olur gitme, canım de ne olur" diyerek, gözyaşı döktü.

Bu arada, Trabzon'da bulunan şehidin babası Ali Murat ve annesi Rahime Hacımahmutoğlu'nun, Kahramanmaraş'a geleceği öğrenildi.

Şehidin cenazesi yarın Andırın ilçesinde toprağa verilecek.

Nusaybin'de devam eden terör operasyonunda, PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu Piyade Uzman Onbaşı Ethem Hacımahmutoğlu, şehit düşmüştü.

Nusaybin'deki terör operasyonu

Nusaybin'deki terör operasyonu

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.