'Nusret' Dünya Kupası'nda gündem oldu!

'Nusret' Dünya Kupası'nda gündem oldu!
Ünü ülke sınırları dışına taşan ve dünyanın çeşitli yerlerinde restoran açan Nusret Gökçe, Katar 2022 Dünya Kupasında sosyal medyada gündem oldu. Kimileri Nusret'i överken kimileri de tepki gösterdi.

2022 FIFA Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Arjantin, düzenlenen törenle kupasını aldı.

Katar'da düzenlenen turnuvanın finalinde Fransa'yı penaltı atışları sonucunda 4-2 mağlup eden "Tangocular" armasına üçüncü Dünya Kupası (1978-1986-2022) yıldızını taktı.

Lusail Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından saha içinde kurulan platformda ödül töreni gerçekleştirildi.

Arjantin'in teknik heyeti ile oyuncularına altın madalyaları takdim edildi.

fkuxpvhx0aab3vm.jpg

fksiewfwaaekr7p-1.jpg

fksifhlwyaaxcs8.jpg

NUSRET SAHADA
Kendine has 'tuz serpme' (Saltbae) hareketiyle ününü ülke sınırları dışına taşan ve dünyanın çeşitli yerlerinde restoran açan Nusret Gökçe, yaklaşık 50 milyon takipçili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Katar'da ki dünya kupasında da gündem oldu.

Arjantinli Futbolcularla poz veren Nusret Angel Di Maria'nın kupayla sevinç yaşadığı anlarda "Vaovv" diye bağırdı. Nusret'in kupaya dokunmasıyla ne yapacağını bilemeyen Maria'nın şaşkınlığı ise bakışlarına yansıdı.

MESSİ KALE ALMADI

Öte yandan Nusret'in fotoğraf çektirmek için yıldız oyuncu Messi'yi kolundan tutup çekiştirdiği Messi'nin de "bırak git" dercesine tepki verdiği anlar olay oldu. Nusret, günün sonunda Messi ile de fotoğraf çektirmeyi başardı ve sosyal medya hesabından paylaştı.

fku-gruxgae6a0p.jpg

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Katar'daki bu görüntüler sosyal medyada viral oldu. Kimisi Nusret'i dünya markası şeklinde överken kimileri de görüntülerin Türk insanının ciddiyetine yakışmadığını, Nusret'in ancak modern görgüsüz emperyal düzenin bir temsilcisi olabileceğini ve ülkeyi kötü şekilde temsil ettiğini savunarak tepki gösterdi.

640xauto.webp

3,1 MİLYON TL'LİK HESAP

Nusret, son olarak Instagram'da Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de açtığı restoranından bir hesap paylaşmış ve "Kalite asla pahalı değildir" mesajını yazmıştı. Söz konusu adisyonda, 615 bin dirhem, TL cinsinden yaklaşık 3.1 milyon TL ve "Servis ücreti dahil değildir" notu yazıyordu.

Biftek, lokum, sırt, dana carpaccio gibi kırmızı et ürünlerinin yanı sıra 15 porsiyon baklavanın da servis edildiği yemekte alkol de vardı. Şarap, bira ve kokteyllerin servis edildiği yemekte alkolsüz kokteyl de vardı.

Yemeği yiyen grubun Formula 1 kariyerine veda etmeye hazırlanan Alman pilot Sebastian Vettel için bir araya gelen F1 pilotları olduğu belirtilmişti.

nusret-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.