O anı anlattı: Bacağımdan çatırt diye ses geldi!

O anı anlattı: Bacağımdan çatırt diye ses geldi!
Malaga forması giyen Nordin Amrabat, kendisini en az bir ay sahalardan uzak tutacak sakatlık anını anlattı.

Fas Milli Takımı'nın Benin ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan oyuncusu Nordin Amrabat, o anları anlattı.

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Malaga'da başarılı bir sezon geçiren, üç asist ve üç gollük performansla takımın en iyilerinden olan 27 yaşındaki futbolcunun kas yırtığı olduğu sahalardan en az 1 ay uzak kalacağı ortaya çıkmıştı.

"ÇATIRT DİYE SES DUYDUM"

Hollanda basınına konuşan Amrabat yaşadığı şanssızlığı anlattı. Faslı futbolcu, "Yaptığım koşunun ardından bir pas verdim ve sonra yavaşlamam gerekti. O an çatırt diye bir ses duydum ve hemen kötü bir şeyler olduğunu anladım" dedi. La Liga'da Atletico Madrid ve Real Madrid gibi önemli maçları kaçıracak olan yıldız futbolcu, "Çok acı çektiğimi söyleyebilirim. Bu acı direkt beynime vurdu. Soyunma odasında da bu acıyı yaşadım. Böyle bir şey daha önce başıma gelmemişti. Yalnız PSV'deyken kasıkla ilgili bir sıkıntı yaşamıştım o kadar. Gerçekten çok üzücü bir durum" diye konuştu.

AFRİKA KUPASI YORUMU

Afrika Uluslar Kupası'nın ev sahipliğinin Fas'tan alınarak Ekvator Ginesi'ne verilmesi ve Fas'ın turnuvadan men edilmesiyle ilgili de konuşan Amrabat, "Turnuvaya katılamayacak olmamız çok üzücü bir durum. İyi bir taraftarımız var ve son zamanlarda iyi sonuçlar alıyorduk. Yazık oldu" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.