O cinayet böyle işlendi

O cinayet böyle işlendi
Tayland'da 15 Eylül'de öldürülen iki İngiliz turist David Miller ve Hannah Witheridge'in katil zanlıları Win ve Saw, olay yerinde canlandırma ile cinayeti anlattı.

Tayland'a tatil için giden iki İngiliz turist David Miller ve Hannah Witheridge, 15 Eylül'de öldürülmüştü. Katil zanlıları Win ve Saw, dün olay yerinde canlandırma ile onları nasıl öldürdüklerini anlattı.

Win ve Saw adlı Myanmarlı işçilerin, DNA tesleri sonucu cinayete dahil olduğu ispatlandı.

KATİL ZANLILARINA GÖRE OLAY ŞÖYLE GELİŞTİ;

Win, Saw ve Mau adlı üç Myanmarlı işçi gece saatlerine kadar sahildeki palmiye ağaçlarının yanında gitar çalıp sigara ve içki içip şarkı söylediler. Mau kaldığı barakasına döndü. Kısa bir süre sonra biraz başbaşa kalmak için Sairee sahilinin en tenha köşelerinden birine doğru yol alan Miller ve Withridge çifti Win ve Saw'un yakınından geçti. İki Myanmarlı işçi 'sarışın ve güzel olduğu için' çiftin peşine düştüler. Ardından orada genç kıza tecavüz edip ikisini birden vahşice öldürdüler.

OLAYIN 3. HAFTASINDA CİNAYET AYDINLATILDI

15 Eylül sabahı meydana gelen olay Tayland'ın uluslararası arenada adını lekelemişti. Olayın 3. haftasına girildiğinde cinayet aydınlatıldı. Öldürülen Hannah Witheridge'in vücudundan alınan DNA'ların iki Asyalı erkeğe ait olduğu da en başından beri biliniyordu ancak önce Win ve daha sonra da DNA eşleştirmesiyle Saw işledikleri cinayeti itiraf etti.

YÜZLERCE TURİSTİN ÖNÜNDE CİNAYETİ ANLATTILAR

Win ve Saw cinayeti nasıl işlediklerini anlatırken yüzlerce turist ve güvenlik görevlisi de oradaydı.

TURİSTLERE GPS VERİCİSİ OLAN BİLEKLİK TAKILACAK

Tayland'da bu olaydan sonra turistlere, ülkeden ayrılana kadar içinde GPS vericisi olan ve kimliği belirten bileklikler takılması planlanıyor. Turizm ve Spor Bakanı Kobkarn Wattanavrangkul, olayın aydınlatılmasının ardından 'turistlerin ülkemize olan güvenlerinin artık artacağını umuyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.