O Diziden Rüya Gibi Başarı

O Diziden Rüya Gibi Başarı
En çok izlenen ve beklenen dizi olarak lanse edilen Game Of Thorenes yine bir rekora imza attı.

En çok izlenen ve beklenen dizi olarak lanse edilen Game Of Thorenes yine bir rekora imza attı.Game Of Thrones en yakın takipçisi Walking Dead'i geride bırakarak ruya gibi bir başarıya imza attı.Game of Thrones dizisi 2014 en sevilen dizi seçildi. En yakın rakibi Walking Dead'i geride bırakan dizi yılın en sevilen dizisi oldu.Game of Thrones ve Walking Dead tüm dünyada izlenen dev şovlardı ancak aramalarda epik fantezi şov zombi gerilimini yendi. Game of Thrones açık ara önde. 

Game of Thrones bu sene Sherlock, Orange is The New Black ve firar dizisi True Detective'e karşı girdiği zorlu rekabeti kazandı. Oscar ödüllü McConaughey ve Oscar adaylığı olan Harrelson'un Rust ve Marty isimli detektifleri canlandırdığı şov hem ciddi beğeni kazandı hem de 2014 yılında TV'nin en hızlı parlayan şovu oldu.

Game of Thrones'dan bir kahraman aramalarda yer aldı ancak The Big Bang Theory'den bir süper anti-sosyal bu kahramana ciddi şekilde meydan okudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.