O Dizinin Filmi Geliyor!

O Dizinin Filmi Geliyor!
Skandal dizi film oluyor.Dünya çapında çok büyük bir ses getiren Game Of Thrones diziden sonra şimdi de film oluyor.Game Of Thrones yine çok büyük bir ses getirecek

Game Of Thrones adlı kitaptan uyarlanan dizi Game Of Thrones dizisinden sonra oyun ve en son olarakta şimdi oyunu çıktı.Game Of Thrones filmi şimdiden büyük bir merak konusu oldu.Game Of Thrones dizisinden sonra şimdi de Game Of Thrones adlı filmiyle bomba gibi geliyor.

Game Of Thrones dizisinden sonra şimdi de filmiyle bomba gibi geliyor.Game Of Thrones bomba gibi geliyor.Game Of Thrones filmi izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Game of Thrones dizisinin kral Tywin Lannister'ı, yapımcıların dizinin konusuna dayanarak bir film yapma ihtimalini konuştuklarını bildirdi.Game of Thrones dizisinin yıldız oyuncularından Charles Dance, yapımcıların dizinin konusuna dayanarak bir film yapma ihtimalini konuştuklarını bildirdi.Ünlü dizide Tywin Lannister karakterini canlandıran Dance, ABDmerkezli haber sitesi The Daily Beast’e yaptığı açıklamada, “Diziden film yapılması ile ilgili fikirler var. Ancak dizideki hangi hikâyenin kullanılacağını bilmiyorum. Film için çalışma yapılacak çok şey var” dedi.


George R. R. Martin’in epik fantezi serisi “Buz ve Ateşin Şarkısı” kitabından uyarlanan Game of Thrones dizisinin ilk sezonu 2011 yılında yayınlanmıştı. Serinin ilk kitabının ismini alan dizi büyük ilgi görüyor.

 Game Of Thrones adlı kitaptanuyarlanan dizi Game Of Thrones dizisindensonra oyunve enson olarakta şimdi oyunuçıktı.Game Of Thrones filmi şimdiden büyükbir merakkonusu oldu.Game Of Thrones dizisinden sonraşimdi de Game Of Thrones adlı filmiyle bomba gibi geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.