O Kanun Tasarısı kabul edildi

O Kanun Tasarısı kabul edildi
Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hakkında Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı TBMM Genel Kurulunda yapılan açık oylama kabul edildi.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı kurulmasını öngören kanun tasarısı TBMM Genel Kurulunda yapılan oylama sonrasında kabul edildi. Tasarının görüşmeleri esnasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi kurulmasına ilişkin düzenleme tasarıdan çıkartılmıştı.

Tasarının kanunlaşmasında emeği geçenlere teşekkür eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Bir hekim olarak, mesleğin içinden birisi olarak arzu ederdim ki, Türkiye Sağlık Bilimleri Üniversitesi de birlikte, ortak bakış açısıyla başarılabilseydi. Bu anlamda kendimi, özellikle muhalefete bu alanın daha iyi anlatılabilmesi ve birlikte bu alanda da Türkiye’nin ihtiyacı olan o vizyonu koyabileceğimize inanıyorum. Birlikte yine orada da reel bir ihtiyacın ne olduğunu analiz edelim, TBMM’nin doğru olduğuna inandığı bir tasarıyı da en kısa zamanda getirmeyi başarırız” dedi. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.