O KUPA BURAYA GELECEK!

O KUPA BURAYA GELECEK!
Atiker Konyaspor tarihinin en önemli gecesine çıkıyor. 95 yıllık tarihinde Süper Lig’de bir kupaya bu kadar yakın olan yeşil-beyazlılar, Başakşehir’i mağlup ederek, Kocaman liderliğinde yeni bir başarıya daha imza atmak istiyor

Futbolda bu yıl 55.’si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası’nda final heyecanı yaşanıyor. Tarihinde ilk kez finale kalma başarısı gösteren Atiker Konyaspor, son yılların güçlü ekiplerinden Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, zoru başararak Türkiye kupasını kaldırmak ve formasına ay-yıldızlı bayrağı takmak istiyor. Atiker Konyaspor ile Medipol Başakşehir arasında Eskişehir Yeni Stadyumu’nda bugün oynanacak karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını ise Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu yapacak.

TARİH YAZIN

Teknik direktör Aykut Kocaman ile kulüp tarihinin kırılmamış rekorlarına imza atan Atiker Konyaspor, ligde aradığını bulamasa da Ziraat Türkiye Kupası’nda tarihi bir başarıya 90 dakika uzaklıkta. Kocaman yönetiminde sezon başından bu yana hedefini final olarak koyan yeşil-beyazlılar, rakiplerini bir bir eleyerek finale adını yazdıran takım oldu. Geçen sezon kupada yarı final oynayan Anadolu Kartalı, bu yıl tarihinde bir ilki başararak finale kaldı. Temsilcimiz, 95 yıllık kulüp tarihinde bugün bir ilki yaşayıp Eskişehir’den kupa zaferiyle dönmek istiyor.

KUPA SERÜVENİ

Yeşil-beyazlı ekip, 2016-2017 sezonu Ziraat Türkiye Kupası’na H grubunda başladı. Kızılcabölükspor, Gümüşhanespor ve Trabzonspor ile aynı grupta yer alan Atiker Konyaspor, tek mağlubiyetle lider olarak gruptan çıktı ve son 16 turuna adını yazdırdı. Bu aşamada Ümraniyespor ile eşleşen Konyaspor, tek maç üzerinde oynanan maçı 2-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Sivasspor ile eşleşen Anadolu Kartalı, kendi saha avantajını kullanarak ikinci maçta turu geçen taraf oldu. Kupada yarı finalde Kasımpaşa ile eşleşen Konyaspor, heyecan dolu geçen iki maç sonunda büyük bir başarı elde ederek finale yükseldi. Tarihinde ilk kez finale kalan yeşil-beyazlıların rakibi ise Başakşehir oldu. Kupaya sadece bir adım uzaklıkta olan Konyaspor, taraftarlarının da desteğiyle zoru başarıp kupayı Konya’ya getirmeyi amaçlıyor.

TARAFTAR ESKİŞEHİR’E AKIYOR

Zorlu final maçında yeşil-beyazlı taraftar takımlarını yalnız bırakmayacak. Atiker Konyaspor taraftarı kupa finalinde oynayacağı maç için bugün yola çıkacak. Eskişehir’de oynanacak final maçı için günler öncesinde biletleri tüketen Konyasporlu taraftarlar, bu tarihi günde takımlarına büyük destek verecek. Temsilcimiz, taraftarlarına kupayı hediye etmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.