O Kurşunun Nedeni Belli Oldu

O Kurşunun Nedeni Belli Oldu
Gökhan Töre'nin olay gecesi yan masada bulunan bayana çiçek göndermesi olayın fitilini ateşledi.

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre'nin kurşunlanması ile ilgili gecenin detayları ortaya çıktı.
SARIŞIN KADINA ÇİÇEK GÖNDERDİ
Takvim'in haberine göre; O gün Beşiktaşlı oyuncuların bulunduğu locanın 2 yanında bulunan locada 2 erkek, 5 kadının bulunduğu ve Gökhan'ın bu masadaki sarışın kadına çiçek gönderdiği öğrenildi. Kadın Gökhan'ın bu jestine elini öperek karşılık verdi. Daha sonra kadınların bulunduğu masaya sarışın kadınla yeni sevgili olan K.B.'de geldi. Bu şahıs çiçeklerin nereden geldiğini sordu. Sarışın kadın Gökhan'ın bulunduğu masayı gösterince çılgına dönen K.B direkt Gökhan'ı hedef alarak ateş etmeye başladı.
GÖKHAN VURULDUĞUNU 10 DAKİKA SONRA FARK ETTİ
Silah sesleri mekanda bulunanlar tarafından önce havai fişek sanıldı. Daha sonra kaçışmalar başlayınca bir anda ortalık karıştı. Herkes kapılara doğru kaçarken bazı kişilerin yere düştüğü ve ezilme tehlikesi yaşadığı belirtildi. Bu arada kaçanlar arasında yer alan Gökhan Töre'nin vurulduğunu 10 dakika sonra farkettiği ortaya çıktı. 
Rubin Kazan'LA GÖRÜŞMELER ASKIDA
Beşiktaş Yönetimi izinli olmamasına rağmen gece kulübüne giden ve burada vurularak yaralanan Gökhan Töre için Rubin Kazan'la devam eden bonservis görüşmelerini askıya aldı. Önümüzdeki hafta içinde menajer Ahmet Bulut'la yönetici Ahmet Kavalcı'nın Rusya'ya giderek pazarlıklara devam etmesi planlanıyordu. Bu görüşmeler durduruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.