O Ses Türkiye yarı final adayları kimler?

O Ses Türkiye yarı final adayları kimler?
O Ses Türkiye'de bu akşam yaşanacak yarı final heyecanı için nefesler tutuldu. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle izlenen eğlenceli ve kaliteli seslerin yarıştığı program O Ses Türkiye'de heyecan dorukta

Sevilen yarışma programı O Ses Türkiye yarı final bölümüyle takipçilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hadise, Murat Boz, Sibel Can ve Gökhan – Hakan kardeşlerin jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye’nin geçtiğimiz haftaki bölümünde çeyrek final heyecanı yaşanmış, aylardır zorlu bir mücadele veren 8 kişi yarı final için yarışmıştı. O Ses Türkiye’nin bugünkü bölümünde ise yarı final mücadelesi var. Peki, hangi jürinin kaç yarışmacısı var. Kimler şampiyon adaylığını sürdürüyor? İşte, O Ses Türkiye 2017 şampiyon adayları!

HADİSE

O Ses Türkiye’de şampiyonluğu tadamaması nedeniyle sık sık espri konusu olan Hadise'nin şu anda takımında 3 isim var. Çeyrek finalde bir yarışmacısını kaybeden Hadise, yarı finale yarışmacıları Cihangir Moralı, Dodan Özer ve Taylan Bayri'yi çıkarmayı başardı. 

GÖKHAN VE HAKAN KARDEŞLER

Hadise gibi 3 yarışmacıyla yarı finale kalmayı başaran bir bir diğer jüri üyesi de Gökhan ve Hakan kardeşler oldu. Enis Uğurlu, Keremhan Özdemir ve rapçi Resul Aydemir oldu. 

SİBEL CAN

O Ses Türkiye'de ilk sezonunu yaşayan Sibel Can en çok yarışmacı alan jüri üyesi oldu. Sibel Can'ın takımına aldığı yarışmacı sayısı 90 kişiyi buldu. Bu kadar çok yarışmacıya rağmen Sibel Can'ın yarı finale yalnızca Burhan Çatılı ile dahil oldu.

MURAT BOZ

Muraz Boz O Ses Türkiye 2017 sezonunda 87 yarışmacısı olan Murat Boz, yarı finale ise sadece 1 yarışmacısını taşıyabildi. O Yarışmacısı da Yetenek Sizsiniz'den gelen Toprak Kardeşler oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.