O Şoför Daha Önce Benzer Bir Kaza Daha Yapmış

O Şoför Daha Önce Benzer Bir Kaza Daha Yapmış
Antalyapor Adanaspor Deplasmanında 2-5 gibi bir galibiyet almıştı. Taraftarlar mutlu bir şekilde evlerine dönerken,

Özel Haber

Antalyapor Adanaspor Deplasmanında 2-5 gibi bir galibiyet almıştı. Taraftarlar mutlu bir şekilde evlerine dönerken, Antalyaspor taraftarları dönüş yolunda Akseki mevkiinde otobüsün devrilmesi sonucu kaza yapmış, bir taraftarın kolu koparken bir çok taraftarda yaralanmıştı.  Başta Konya olmak üzere birçok futbol takıkmının taraftarları Antalyasporlu taraftarların zor gününde yanında olmuştu. 

Otobüs şoförü Ali Yürekli karşısına araba çıktığını ona çarpmamak için manevra yaptığını iddia ederken, Antalyaspor taraftarları şoförün uyuduğunu bu mevkiide böyle bir olayın olamayacağını belirtmişlerdi. Bugün ise olay farklı bir boyut kazandı

18157997_750610098445542_8611779750391332459_n.jpg

Daha Önce uyuyarak kaza yapmış,  

Yaşanan kazadan sonra şoförün adını basından takip eden bir Antalyasporlu taraftar isimden şüphelenerek elindeki belgeleri kontrol etti. Bu belgelerdeki isimle aynı isimi gören taraftar Antalyalı sosyal medya sayfalara durumu taşıdı. Kısa zamanda tepkiler büyüdü. Antalyasporlu taraftarın annesi ise 4 yıl önce aynı şoförün kullandığı aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybetmişti. Yine Adana dönüşü olan kazada Fatma Günel'in hayatını kaybettiği öğrenildi. Uyuduğu gerekçesi ile şoför  Ali Yürekli'e dava açıldı ve 4 yıldır davanın devam ettiği öğrenildi.

18221582_750610108445541_6441343318766384332_n.jpg

Antalyalı taraftarlara turistlerden şikayetçi

Eski otobüsler ile deplasmana gittiklerini vurgulayan Antalyalı futbol severler, turistler kadar kıymetimiz yok kendi memleketimizde tarihi geçmiş miadı dolmuş araçlarla yolculuk yapıyoruz, çünkü iyi araçlara turistler binmeli şeklinde tepki gösterdiler.

Taraftarlar ; Turizm sezonu kapalıyken  firmalar kışın kapımızda dolaşıyorlar, neredeyse önünde yatacaklar. Turizm açılınca çeşitli bahaneler ile taraftara otobüs vermiyorlar, kolu kopan taraftarımız gibi daha kaç kol kopması gerekiyor, canımız bu kadar mı kıymetsiz şeklinde görüş bildirdiler.   

Şükrü Onar Kolunu Kaybetti

Ameliyatın 7 saat sürdüğü fakat tüm çabalara rağmen kazada kolu kopan taraftar Şükrü Onar'ın hayatının geriye kalanı tek kolu ile geçireceği öğrenildi.  (Süleyman Sayan)

sukru-onar-001.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.