Ofspor Teknik Direktörü Kerimoğlu:

Ofspor Teknik Direktörü Kerimoğlu:
"Keçiörengücü maçını kazanma ihtimalimiz yüksekti ama olmadı, beraberliğe sevinemiyoruz"

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, ligin 10'uncu hafta maçında, sahalarında Keçiörengücü ile 2-2 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrılmalarına sevinemediklerini söyledi.

Kerimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öne geçerek başladıkları karşılaşmada hakem kararları ile demoralize olduklarını savunarak, "Sahamızda kazanmak istediğimiz bir maça çıkmıştık. Keçiörengücü maçını kazanma ihtimalimiz yüksekti ama olmadı, beraberliğe sevinemiyoruz" dedi.

Maçta çok iyi oynadıklarını anlatan Kerimoğlu, "Keçiörengücü maçı, çok iyi mücadele ettiğimiz, yılmadan oynadığımız bir müsabaka oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında sahada kötü bir yönetim vardı. Mücadelede aradığımız golü erken bulduk. Ardından Keçiörengücü'nün peş peşe golleri geldi. Penaltı golünün ardından bir süre demoralize olduk ama çabuk toparlandık. İlk yarıyı 2-1 geride kapatarak soyunma odasına gittik. Karşılaşmanın 2. yarısında, sahaya ağırlığımız iyice koyduk" diye konuştu.

Kerimoğlu, maçın 68'inci dakikasında kaçırdıkları penaltının maçın kırılma anı olduğunu söyleyerek, "Rakibin bu penaltı sebebi ile 10 kişi kalması avantajımız oldu. Keçiörengücü’nün eksik kalmasını iyi değerlendirdik.  Karşılaşmanın son dakikalarına doğru baskılı oyunumuzun karşılığını Koray Kurt'un attığı golle aldık fakat karşılaşma boyunca verilmeyen bir net penaltımız ve gollerimiz galibiyetin önüne geçti" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.