Öğrencilerden Filistin'e destek

Öğrencilerden Filistin'e destek
 Editör
Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, İsrail'in Filistin'e uyguladığı zulme karşı dünyanın sessizliğini bozmak için bir resim sergisi düzenledi.

Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, İsrail'in uyguladığı zulme karşı dünyanın sessiz kaldığı Filistin için harekete geçti. Öğrenciler, savaş mağduru Filistinlilere yaptıkları resimlerle destek verdi.

c743aaa9-3c17-4d9b-81b7-c719cb1bcfae.jpg

Renklerin Dilinden Filistin" isimli sergide, savaş mağduru Filistinlilere destek olmak amacıyla hazırlanan 40 eser ziyaretçilerle buluşuyor.

Serginin açılışında konuşan öğrenciler, İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği insanlık dışı uygulamalara karşı tepkilerini dile getirdi. Dünyanın gözü önünde gerçekleşen soykırıma karşı sessiz kalmak istemediklerini ve bu sergiyle Filistin halkına destek olmak istediklerini vurguladılar.

Meslek dersleri öğretmeni Ali Şevik'in katkılarıyla hazırlanan sergide, Filistin'in yaşadığı dramatik durum ve Gazze'deki insani kriz etkileyici bir şekilde resmedilmiş. Sergi, Filistin'e yönelik zulmü ve insan hakları ihlallerini gözler önüne sererken, Filistin halkına yönelik dayanışma ve desteği de artırmayı amaçlıyor.

942b83f8-8c14-484c-87f1-50b18c624782.jpgOkulun fuaye alanında sergilenen resimler Gazze'de insanlık dramı sona erene kadar ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum