Öğrencilerden Geri Dönüşüm Sergisi

Öğrencilerden Geri Dönüşüm Sergisi
 ‘EKO-Okul’ projesi kapsamında Vilayetlere Hizmet Götürme Birliği Anaokulunda atık materyaller kullanılarak çeşitli eşyalar ve kıyafetler tasarlandı.

Sergi açılışına Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav Karatay İlçe Şube Müdürü Ekrem Atılgan, Karatay Müftü Vekili Mustafa Öztürk, Okul Müdürü Fatma Şanlı, Kulüp Koordinatörü Şerife Mıhoğlugil ile öğretmenler, veliler katıldı. Programda konuşan Okul Müdürü Fatma Şanlı, “Bilindiği gibi 0-6 yaş arasını kapsayan erken çocukluk dönemi çocuğun en hızlı geliştiği dönemdir. Erken Çocukluk dönemindeki deneyimler beynin çalışması için belirleyicidir. Bizler okul öncesi eğitimle çocuklarımızın beden, zihin ve duygu gelişimini desteklerken onlara iyi alışkanlıklar kazandırmayı hedefliyoruz. Eko okul projesi ile geri dönüşüm konusunda çocuklarımızı ve velilerimizi bilgilenmekteyiz” ifadelerini kullandı.(Muhammed Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.