Öğrencilere ‘Meslek Seçimi’ Uyarısı

Öğrencilere ‘Meslek Seçimi’ Uyarısı
Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Dr. Aziz Hakan Altun, meslek bilgilendirme seçimi ile ilgili bilgilendirme yaptı.


Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Dr. Aziz Hakan Altun, meslek bilgilendirme seçimi ile ilgili bilgilendirme yaptı. Altun, “ Çok sayıda gencimizin hayatlarında en önemli kararı verecekleri, kendileri ve ülkemiz açısından bu anlamda en önemli dönemlerden birisinin içerisindeyiz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin kendilerine en uygun mesleği seçmeleri; hem kendileri açısından hem de ülkemizin gelişmesi ve gelişmiş ülkeler içerisinde kendine yakışan en güzel yeri gelecekte alması için hayati öneme sahiptir..

Bu sebeple Makina Mühendisleri Odası olarak; gençlerimizi, mensuplarımız ve odamıza bağlı olan Makina, Endüstri, İmalat, İşletme, Mekanik, Mekatronik, Otomotiv, Sanayi, Sistem, Üretim, Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği meslekleri ile ilgili olarak bilgilendirmek ve mesleğimizle ilgili sormak istedikleri sorulara cevap bulabilmek amacıyla http://mmo.org.tr/konya web sayfamızda bu mesleklerin kısa tanımları yapılmıştır. Ayrıca gençlerimiz web sayfasını ziyaret ettiklerinde odamızın faaliyetlerinden meslektaşlarımızın hangi işlerle uğraştıklarını da rahatlıkla görebileceklerdir. Umudumuz ve beklentimiz geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kendilerine uygun ve başarılı olabilecekleri bir mesleği seçmeleridir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.