Öğrencilere sürpriz!

Öğrencilere sürpriz!
Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi final dönemine giren üniversite öğrencilerine sürprizde bulundu.

Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yıl içerisinde gerçekleştiği, “Okumadığın Gün Karanlıktasın”, “Geçmişten Geleceğe Sağlıcakla”, “Telefonsuz Hava Sahası” gibi birçok etkinlikle farkındalık oluşturan Gençlik Meclisi, “Selçuklu Gençlik Meclisi Yanınızda” sloganıyla final dönemine giren üniversite öğrencilere içerisinde ceviz, hurma, üzüm ve bitki çaylarının bulunduğu kese ve kapı askısı dağıttı.
Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ev ev gezerek 3 bin adet kapı askısı dağıttı. “Selçuklu Gençlik Meclisi Yanınızda” sloganıyla yapılan etkinlik kapsamında final sınavları öncesinde öğrencilere başarılar dileyen Gençlik Meclisi üyeleri evde bulunmayan öğrencilerin kapılarına keselerin yanı sıra üzerinde “Allah Zihin Açıklığı Versin” yazılı kapı askılığı bıraktılar. Öğrenciler karşılaştıkları sürprizden duydukları memnuniyeti twitter üzerinden #SelçukluGençlikMeclisiYanınızda etiketiyle paylaştıkları fotoğraf ve mesajlarla ifade ettiler.
Selçuklu Gençlik Meclisi üyelerinin gençlere yönelik proje ve etkinlikleri yıl içinde süreceği ifade edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.