Ogün Sevin, “İyi işler başardık”

Ogün Sevin, “İyi işler başardık”
Torku Konyaspor Basketbol Takımı’nın tecrübeli isimlerinden Ogün Sevinç, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Spor Servisi

Torku Konyaspor Basketbol Takımı’nın tecrübeli isimlerinden Ogün Sevinç, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Sezona büyük şanssızlıklarla başladıklarını buna rağmen iyi toparladıklarını ifade eden Ogün, takım olarak iyi işler başardıklarının altını çizdi. Açıklamasına sezonu değerlendirerek başlayan başarılı oyuncu, “Burak Selen’in sakatlığı ile başladık daha sonra devre arası Joshua Mayo’nun gidişi bizi sıkıntıya soktu. En son olarak da 3 hafta önce Sean Williams aramızdan ayrıldı. Troy De Vries ve Valentin Pastal’ın sakatlıkları da aralar da yaşadığımız diğer önemli şanssızlıklardı. Tüm bunlara rağmen hala play-off şansımız devam ediyor. Takımımıza yeni katılan oyuncularla sıkıntılı süreçleri çabuk uyum sağlayarak aşmayı başardık. Son derece başarılı bir sezon geçirdiğimizi, takım olarak iyi işler yaptığımızı düşünüyorum” dedi. Yeşil-beyazlı taraftarlara değinen Ogün, “Taraftarımız maç seçmeden her maçta bu sezon bize çok güzel destek verdi. Her maçta tribünlerimiz doluydu. Biz de onları memnun etmek için sahada elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Umarım bu destek artarak devam eder. Başarımızda onların da payı büyük” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.