Eğitim-İş’te Özgür Genç dönemi

Eğitim-İş’te Özgür Genç dönemi
Eğitim-İş Konya Şubesinin 5.Olağan Genel Kurulunda 310 delegenin 109’nun oyunu alan Özgür Genç Eğitim-İş Konya Şube Başkanlığına seçildi.

Merkez Öğretmenevinde yapılan Eğitim İş Konya Şubesi 5. Olağan Genel Kuruluna Birleşik Kamu-İş MYK üyesi Ali Taştan, Eğitim-İş Genel Sekreteri Şükrü Balun, Eski Genel Başkan Veli Demir, Eski Genel Sekreter Mehmet Altıntop, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt ile siyasi partiler, demokratik kitle Örgütleri ve sendika temsilcileriyle birlikte Eğitim-İş İlçe başkanlarıyla delegeler katıldı.

Konuşmalarının ardından yapılan seçimler sonucu Eğitim-İş Konya Şube Başkanlığına Özgür Genç seçilirken, yönetim kuruluna da Metin Nizamoğlu, Volkan Çetinkaya, Mehmet Ali Çelik, Özgür Ulaş Yiğit, Emre Şahin ve Duygu Sakarya seçildi. Genel Merkez Üst Kurul delegeliğine de Veli Demir, Mehmet Altıntop, Özgür Genç, Ertan Özkaynak, Ramazan Aydın ve Hayati Eskici seçildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.