Olay Yerinde Kalbi Çalıştırılan Yaralı Sürücü Hastanede Öldü

Olay Yerinde Kalbi Çalıştırılan Yaralı Sürücü Hastanede Öldü
Bodrum'da kaza yaptığı yerde kalbi duran ancak vatandaşlar ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hayata döndürülen motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi- Sürücüyü hayata döndürme çabaları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü, duran kalbi olay yerinde çalıştırılmasına rağmen kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Şükrü Tok'un (32) kullandığı 48 BM 244 plakalı motosiklet, Yalıkavak Mahallesi Değirmenler mevkisinde karşı yönden gelen Süreyya Acar A. (58) yönetimindeki 48 BB 816 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, çarpmanın şiddetiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Tok'un kalbi durdu.

Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Bu sırada yoldan geçen ve ilk yardım bilen vatandaşlar, sağlık ekipleri gelinceye kadar yaralıya kalp masajı uyguladı.

Sağlık ekiplerinin de müdahalesiyle hayata döndürülen Tok, ilçedeki özel bir hastanede yoğun bakıma alındı ancak müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayı yara almadan atlatan otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

Öte yandan, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaralıyı hayata döndürmeye çalışması cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.