Ölüm Yaşlı Çifti Uykuda Yakaladı!

Ölüm Yaşlı Çifti Uykuda Yakaladı!
Manisa Turgutlu ilçesinde yaşayan Haydar Ali Toyran ile eşi Münevver Toyran, sobadan çıkardıkları közleri kovaya koyarak odalarına götürdüler. Isınmak için yaptıkları bu eylem ölümlerine neden oldu. Yaşlı çift uyurken etrafa yayılan karbonmonoksit gazında

Manisa Turgutlu ilçesinde yaşayan Haydar Ali Toyran ile eşi Münevver Toyran, sobadan çıkardıkları közleri kovaya koyarak odalarına götürdüler. Isınmak için yaptıkları bu eylem ölümlerine neden oldu. Yaşlı çift uyurken etrafa yayılan karbonmonoksit gazından zehirlenerek can verdi.

 

8 ÇOCUK SAHİBİYDİLER

Manisa'da yaşayan 90 yaşındaki Haydar Ali Toyran ile eşi 86 yaşındaki Münevver Toyran, ısınmak için sobada bulunan közleri kovaya koyup yatak odalarına götürdü. Çift uyudukları sırada etrafa yayılan karbonmonoksit gazı çifti zehirleyerek ölümlerine neden oldu.

 

8 çocuk sahibi baba Haydar Ali Toyran ile Münevver Toyran'dan haber alamayan yakınları dün saat 14:00 sularında çiftin kaldığı eve gelerek kontrol etmek istedi. Çiftin yatak odasında hareketsiz yattığını gören yakınları 112 Acil Servis'e haber verdi. Sağlık ekiplerinin gelmesi üzerine yapılan kontrolde çiftin öldüğü belirlendi.

 

Çiftin karbonmonoksit gazından zehirlendiğini söyleyen sağlık ekipleri çiftin cesedini otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırdı. Ölüm haberini duyan çocukları ve yakınları göz yaşlarına boğuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.