Ölüm Yol Temizliği Yaparken Yakaladı

Ölüm Yol Temizliği Yaparken Yakaladı
Bursa’da aşırı hızlı giden bir otomobil sürücüsü temizlik işçilerinin reflektörlü uyarılarına rağmen direksiyon hakimiyetini kaybederek kamyonetin arkasında bulunan römorka çarptı.

Bursa’da çok seri giden bir araba sürücüsü berraklık işçilerinin reflektörlü uyarılarına karşın direksiyon hakimiyetini kaybederek kamyonetin peşinde olan römorka çarptı. Römorkun içinde olan berraklık işçisi hadise yerinde hayatını kaybederken, 9 arkadaşı yola atlayarak ölümden döndü.
Kaza, merkez Yıldırım ilçesi Bursa-Ankara yolu Yüksek İhtisas Metro İstasyonu’nun önünde meydana geldi. İddiaya göre, saat 03.00’da çok hızla giden E.T. (21) idaresindeki 26 DV 619 plakalı araba direksiyon hakimiyetini kaybederek, 16 BB 631 plakalı kamyonetin arkasındaki römorka vurdu. Çarpmanın etkisiyle römorkun içinde olan Alattin Yavuz (59) yola savrularak hayatını kaybetti. Yaklaşık 50 mt. sürüklenen aracın içinde sıkışan E.T., vatandaşlar, sıhhat ekipleri ve polis nedeni ile kurtarıldı. İhbar üstüne hadise yerine itfaiye ekipleri de sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin arkasından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan E.T.’nin sıhhat durumunun iyi bulunduğu öğrenildi. Ayrıca E.T.’nin arabasıyla kazadan evvela yolda giden araçları ve ambulansı makas atarak geçtiği belirtildi.
9 İŞÇİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Öte yandan kazada hayatını kaybeden Alattin Yavuz’un 9 arkadaşı ile müşterek yol temizliği yaptığı ve işlerini bitirdikleri ortaya çıktı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Yol-Bakım-Onarım Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin yolda berraklık yaparken dubalarla geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü. Çalışanların seri gelen vasıtası gördüğü ve bazılarının reflektörle İkaz yaptığı lakin sürücünün çok hızdan ötürü aracın kontrolünü kaybettiği öğrenildi. Bunun üstüne 9 şahıs çıkarlarını yola atarken, dubaları toplamak üzere römorkta olan Yavuz’un araçtan kaçamadığı belirlendi. Ayrıca Yavuz’un 15 senedir bu işi yaptığı ve 2 çocuk sahibi bulunduğu öğrenildi.
Polis, kazayla alakalı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.