Ölümüne uyuşturucu sebep olmuş!

Ölümüne uyuşturucu sebep olmuş!
Geçtiğimiz gün Konya’da kayıp gencin yanmış cesedi bulunmuştu. Otopsi bitti, polis de olay anında gencin yanında bulunan arkadaşına ulaştı. Ayrıntılar tüyler ürpertici…

Karatay ilçesi Çimenlik Mahallesindeki bir inşaatın bodrum katına uyuşturucu kullanmak için giren 3 kişi, 17 yaşındaki M.D’nin cesedi ile karşılaşmıştı. İki gündür kayıp olan M.D’nin yakınları ceset bulunmadan kısa süre önce polise giderek çocukları hakkında kayıp müracaatında bulunmuştu.

M.D’nin ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Cesedi bulan ve M.D’nin daha önce görüştüğü arkadaşlarını tespit eden Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayın yaşandığı an M.D’nin yanında bulunan arkadaşına ulaştı. O genç ifadesinde “Olay günü birlikte eroin satın alarak o inşaatın bodrum katına indik. Hava soğuk olduğu için önce ateş yaktık. Daha sonra uyuşturucu aldık. İkimiz de sızmışız… Bir süre uyudum. Uyandığımda M.D’nin üzerinden dumanlar çıktığını gördüm. Yanmıştı” dedi.

Otopsi de 17 yaşındaki M.D’nin yanarak can verdiği tespit edildi. M.D’nin arkadaşının söyledikleriyle otopsi raporları örtüşünce soruşturma tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.