Ombudsmanlardan Erdoğan'a 'Nobel Barış Ödülü' Verilmesi Çağrısı

Ombudsmanlardan Erdoğan'a 'Nobel Barış Ödülü' Verilmesi Çağrısı
Uluslararası Ombudsmanlık Konferansı katılımcıları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "insanlığa yaptığı katkılar ve mazlumların yükselen sesi olması"ndan dolayı Nobel Barış Ödülü verilmesi gerektiğine dair çağrıda bulundu

İSTANBUL (AA) - Uluslararası Ombudsmanlık Konferansı katılımcıları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "Güçlünün güçsüzü ezdiği dünya düzenine karşı verdiği mücadele, insanlığa yaptığı katkılar ve mazlumların yükselen sesi olması" dolayısıyla Nobel Barış Ödülü verilmesini önerdi.

Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından düzenlenen ve dün başlayan Uluslararası Ombudsmanlık Konferansı, "Irkçılık, Yabancı Düşmanlığı ve Nefret Söylemi" başlıklı oturumla devam ediyor.

Katılımcılar, ''Güçlünün güçsüzü ezdiği dünya düzenine karşı verdiği mücadele, insanlığa yaptığı katkılar ve mazlumların yükselen sesi olması" dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Nobel Barış Ödülü'nün verilmesi gerektiğine dair çağrıda bulundu.

Muhabir: Gülsüm İncekaya

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.