Ömer Ali, 2. dalyaya

Ömer Ali, 2. dalyaya
Konyaspor’un başarılı kanat oyuncusu Ömer Ali Şahiner, gelecek hafta oynanacak Antalyaspor maçında forma giymesi halinde yeşil-beyazlı formayla 200. maçına çıkarak 2. kez dalya yapacak

Konya Şekerspor altyapısından yetişen ve takımların birleşmesinin ardından Konyaspor’un yolunu tutan başarılı kanat oyuncusu Ömer Ali Şahiner, yeşil-beyazlılar ile 200. maçın hazırlanıyor. Konyaspor’da 6. sezonunu geçiren Şahiner, Anadolu Kartalı ile UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve TFF 1. Lig maçlarında forma giydi.

AVRUPA’DA 10 MAÇ

Konyaspor ile UEFA Avrupa Ligi’nde forma giyme şansı yakalayan Ömer Ali Şahiner, 2 sezonda 10 maçta forma giyme şansı yakaladı. Şahiner’in, devam eden serüvende Marsilya ve Vitoria Guimaraes maçlarında da forma giymesi bekleniyor.

SÜPER LİG’DE DALYA YAPTI

Konyaspor kariyerinin 2. sezonundan itibaren Süper Lig oyuncusu olan Ömer Ali Şahiner, geçen sezon yeşil-beyazlı formayla dalya yaptı. Bu sezon da takımın değişmez isimlerinden olan Şahiner, şu ana kadar olan süreçte 132 Süper Lig maçında forma giymeyi başardı.

TÜRKİYE KUPASI’NDA 24 MAÇI VAR

Geçen sezon takımı ile birlikte Ziraat Türkiye Kupası’nı kaldıran ve finalde oynanan Başakşehir maçında maçın adamı seçilen Ömer Ali Şahiner, bu alanda da temizinden bir 24 maçı cebinde bulunduruyor.

SÜPER KUPA’YI DA TATTI

Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası’nı alan Konyaspor, bu sezon başında Süper Kupa’da buluştu. Ömer Ali Şahiner, yine kariyerinde bir ilke imza atarak bu maçta forma giydi.

TFF 1. LİG’DE 32 MAÇ

Konyaspor kariyerinin ilk sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele eden Ömer Ali Şahiner, buradaki başarısı ile adeta dudak ısırttı. 2. Lig’de mücadele eden Konya Şekerspor’dan gelen Şahiner, TFF 1. Lig’deki ilk senesinde 32 maçta forma giyerek takımının şampiyonluğunda büyük rol oynadı. (Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.