"ÖMER ALİ 4 MİLYON EURO"

"ÖMER ALİ 4 MİLYON EURO"
Ömer Ali Şahiner’in Atiker Konyaspor’dan ayrılacağı haberleri bir türlü gündemden düşmüyor. Yetenekli oyuncu Trabzonspor haricinde yabancı takımların da radarında

HABER: Emre Tanrıver

Ömer Ali Şahiner’in Atiker Konyaspor’dan ayrılacağı haberleri bir türlü gündemden düşmüyor. Yetenekli oyuncu Trabzonspor haricinde yabancı takımların da radarında. Şimdiye kadar resmi bir teklif gelmese de, Trabzonspor’un Ömer Ali için fiyat soruşturması yaptığı biliniyor. Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, genç oyuncunun değerini ilk kez PUSULA’ya açıkladı. Trabzonspor’un sadece sözlü olarak fiyat sorduğunu ve satmak istemeyeceklerini ilettiklerini belirten Korkmaz, “Basında Zenit dedikoduları var, biz de duyuyoruz. Şu an Ömer Ali’yi satmayı düşünmüyoruz. Zenit’ten bir teklif gelirse, maddi şartlar doğrultusunda değerlendiririz. Gençlerbirliği Ahmet Çalık için 4 milyon Euro istiyor. Ahmet Çalık 4 milyon Euro ediyorsa Ömer Ali Şahiner de en az o kadar eder” şeklinde konuştu.

SKUBİC'E TEKLİF YOK

İspanyol basınında yer alan Skubic’in Valencia’nın listesinde olduğu haberlerini de değerlendiren Ömer Korkmaz, “Biz de bunları basından öğreniyoruz. Cancelo takımdan ayrılırsa yerine Skubic’i düşünüyorlarmış. Fakat bize gelen bir teklif yok” dedi.

“BOLUSPOR İLE GÖRÜŞÜRÜZ”

Ömer Korkmaz, takımdan gönderilecek oyuncular listesinde bulunan Vedat Bora ve Abdülkerim Bardakçı ile TFF 1. Lig takımlarından Boluspor’un ilgilendiği iddialarını da yanıtladı. Henüz teklif almadıklarını aktaran Korkmaz, “Boluspor geçmiş yıllarda bizden çok oyuncu aldı, onlarla iyi ilişkilerimiz var. Henüz Vedat ve Abdülkerim için bir teklif almadık ama isterlerse görüşürüz” açıklamasında bulundu. Ömer Korkmaz, “Bolusporlu kanat oyuncusu Emre Kılınç ile bir takas olur mu” sorusuna “Emre Kılınç her transfer döneminde yazılıp çiziliyor. Fakat oyuncunun performansı düştü ve şu anda ilgilenmiyoruz” cevabını verdi.

KANAT KESİN, ORTA SAHA BELKİ

Takıma yapılacak takviyeler konusunda da bilgi veren Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, ofansif kanat oyuncusu transfer edeceklerini söyledi. Yabancı bir futbolcuyla ilgilendiklerini belirten Korkmaz, “Görüştüğümüz birkaç oyuncu var ama biz bir tanesine yoğunlaştık. Görüşmeler devam ediyor. Netleşen bir şey yok ama olumlu sonuçlanmasını bekliyoruz” dedi. Orta saha transferiyle ilgili kesin bir şey söyleyemeyeceğini ifade eden Ömer Korkmaz, “Kanat oyuncusu alacağız ama orta saha için aynı şeyi söyleyemem. Şu an için önceliğimiz kanat. Orta saha belki…” şeklinde konuştu. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.