Ömer Baba'nın Kertenkele huzursuzluğu

Ömer Baba'nın Kertenkele huzursuzluğu
Kurtlar Vadisi'nin Ömer Babası Emin Olcay, Kertenkele dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı.

Uzun yıllar Ömer Baba karakterini canlandırdığı Kurtlar Vadisi’nden ayrılmasıyla gündeme gelen Emin Olcay’ın konuk oyuncu olarak bir bölüm rol aldığı ‘Kertenkele’ (atv) dizisi canını sıktı.

DİZİYE TEMELLİ TRANSFER OLMADIM

Zaman gazetesinden Yusuf Bülbül'e konuşan Emin Olcay, sadece bir bölüm için oynadığını açıkladı. Sosyal medyada ve dizinin tanıtımlarında adının çok sık kullanılmasına ve sanki diziye transfer olmuş gibi gösterilmesine bir anlam veremediğini söyleyen Olcay, “Bir bölüm rica ettiler ben de kırmadım. Ancak görüyorum ki sanki diziye temelli transfer olmuşum gibi bir tanıtım çalışması yürütülüyor. Bu benim ekmeğimle oynamaktır. Bana gelecek oyunculuk tekliflerinin de önünü kesiyorlar. Bu hiç ahlaki değil.” dedi.

Kertenkele’de canlandırdığı ‘hoca’ karakterinin de eksiklerine dikkat çeken Olcay, Kurtlar Vadisi Pusu’dan ayrıldıktan sonra tiyatro ve sinemaya ağırlık vereceğini söylüyor. Usta tiyatrocu, yakında ekrana gelecek bir sinema filmi için şu sıralar Tokat’ta bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.