Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan pilot takım 1922 Konyaspor'a destek

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan pilot takım 1922 Konyaspor'a destek
 Muhabir
Pilot takım 1922 Konyaspor'un başarısı için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade eden Ömer Korkmaz, yeşil-beyazlı futbolculara 5'er bin TL ilave galibiyet primi verdi

TFF 3. Lig 1. Grup 13. haftasında 1922 Konyaspor sahasında karşılaştığı Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü'nü 2-0 mağlup etti. Yeşil-beyazlılar böylece sezonun ilk galibiyetini alarak puanını 5'e çıkardı.

ÖMER KORKMAZ DA İZLEDİ

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz da takip etti. II. Başkanı Adem Bulut, 1922 Konyaspor Başkanı Fevzi Tezcan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mücadeleyi takip eden Başkan Korkmaz maç sonrası soyunma odasına inerek futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

DESTEK SÖZÜ

Devre arası transferle takımı güçlendireceklerini ifade eden Ömer Korkmaz, "Bu saatten sonra Konyaspor olarak önünde Tümosan’mış, 1922’ymiş bakmayacağız. Formayı terleten herkes bizim kardeşimiz. Bu ailenin içine sizleri de dahil ediyoruz, ayırmıyoruz. Siz emeğinizi verin bizler de ne gerekiyorsa yapmaya hazırız’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Ömer Korkmaz ayrıca takıma 5 bin TL ilave galibiyet primi verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.