Murat Güzel

Murat Güzel

Ömer Ünal, Şaban Topal, Konya Barosu, Gençlik Kolları

Ömer Ünal, Şaban Topal, Konya Barosu, Gençlik Kolları

AK Partili milletvekili aday adaylarının özellikle parti kimliğini ön plana çıkarıp milletvekili aday listesinde yer alsınlar almasınlar 7 Haziran seçimlerine kadar sahada çalışacaklarını söylemeleri şaşırtıcı değil.

Cuma günü gazeteye ziyaretimize gelen AK Parti Karatay eski İlçe Başkanı ve şu an milletvekili aday adayı Ömer Ünal ve yine aday adayı Şaban Topal beylerle konuşmamızın ekseni AK Partili aday adaylarının “rekabet içinde birlik” anlayışları üzerineydi.

Hem Ömer Bey, hem de Şaban bey Konya’nın Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sahip çıkacağını düşünüyor ve AK Parti’nin Konya’da tarihi bir oy rekoruna ulaşacağını düşünüyor.

Buna katkı vermek için ellerinden geleni 7 Haziran seçimlerine kadar yapacaklarını da söylüyorlar.

Özellikle Şaban Topal, “13. sıradan bile aday koysalar beni, inanıyorum ki partimiz o 13. Vekili de çıkaracak güçte” diyor.

AK Partili aday adaylarının bu tutku ve özgüveni onları başarıya ulaştıracak bir anahtar gibi.

GENÇLİK KOLLARI’NI KARIŞTIRMIŞIZ

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı olacak ismin üstünde mutabakat sağlandığını yazmıştık geçtiğimiz günlerde. O satırlarımız epey tartışmaya yol açmış Gençlik Kolları’nda.

BARODAN CEZALAR GELMEYE BAŞLADI

Baro seçimlerine katılmayan avukatlara Konya Baro Başkanlığı, Karatay İlçe Seçim Kurulu tutanaklarıyla birlikte 85 TL’lik para cezası tebligatlarını yapmaya başlamış. Bizi arayan avukat dostlar, Avukatlık Yasası’na uygun bir şekilde kesilen bu cezalara karşı çıkmasalar bile eleştiriyorlar: “Baro seçimlerinde oy kullanmayarak çıkan hiçbir listeye güvenmediğimizi ifade ettik. Ama sağ olsun sözde fikir ve vicdan hürriyeti taraftarı baro başkanımız bizim bu zımni beyanımızı cezalandırdı.”

Böyle diyor avukatlar. Bu sözleri yanlış mı doğru mu düşünmeye değer.

LATİF SELVİ’YE TEBRİKLER

Geçtiğimiz günlerde Eğitim Bir-Sen Genel Başkan vekili seçilen Latif Selvi bey, bizzat Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kabul edilerek yeni görevi dolayısıyla tebrik edilmiş. Latif bey, aynı zamanda Genel Başkan Danışmanı milletvekili Kerim Özkul ve Başbakan Danışmanı İsmail Küçükkaya tarafından da kutlanmış. Biz de kendisini seçilmeden önce yazdığımız yazıyla tebrik etmiştik.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Murat Güzel Arşivi
SON YAZILAR