ÖN LİBERO BELİRSİZLİĞİ

ÖN LİBERO BELİRSİZLİĞİ
Atiker Konyaspor, ön libero transferinde henüz sonuca ulaşamadı. Ligin başlamasına sayılı günler kala transferi noktalayamayan yeşil-beyazlı ekip, görüşmelerini hızlandırarak, alternatif oyunculara yöneldi

Transfer döneminde önceliğini ön liberoya veren Atiker Konyaspor, henüz bu mevki için somut bir adım atamadı. Geçtiğimiz sezonki kadrosunu büyük ölçüde koruyarak yeni sezon hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılar, Aykut Kocaman yönetiminde yaklaşık bir aylık kamp dönemi geçirdi. Sezon hazırlıklarında yeni transferlerle birlikte takımın son durumunu iyi analiz eden teknik heyet, transfer konusunda aceleci davranmadı. Temsilcimiz, ön libero transferinde oldukça temkinli.

TRANFSER GERÇEKLEŞEMİYOR

Transferleri kamp sonuna bırakan teknik heyet, Hollanda etabının ardından yönetimle görüşerek ön libero ve forvet için alternatifli bir liste verdi. Forvete Ioan Hora ile anlaşarak istediği transferi bitiren Konyaspor, aynı başarıyı ön libero için henüz gerçekleştiremedi. Kocaman’ın verdiği raporda Konyaspor, Sırp ve Belçikalı bir oyuncu ile görüşme halindeydi. Ancak her iki oyuncuda da görüşmelerdeki pürüzleri gideremeyen temsilsimiz, uzun süredir beklediği bu transferi yapamadı.

LİG ÖNCESİ SON GÖRÜŞME

Aykut Kocaman ile yenilden bir görüşme gerçekleştiren yeşil-beyazlı yönetim, alternatif isimlere yöneldi. Kaliteli, kadro yapısını bozmayacak ve Kocaman’ın sistemine uygun oyuncularla temas halinde olan Konyaspor, transfer dönemini bitirmeden ön libero transferini tamamlamak istiyor. Temsilcimiz, bu hafta oyuncularla görüşmelerini gerçekleştirecek. (Spor Servisi)
 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.